GAZİANTEP / NİZİP - Kocatepe İlkokulu

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinin afiş çalışması

2023-2024  KASIM AYI OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR-GİDER TABLOSU

MART AYI OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR-GİDER TABLOSU İÇŞİN TIKLAYINIZ

Ara

KAYMAKAMIMIZ SAYIN KEMAL ŞAHİN VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN CENGİZ GÜNDEŞ OKULUMUZU ZİYARET ETMİŞLERDİR.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğiyle "GELECEĞİMİ KORUYORUM PROJESİ "  kapsamında düzenlenen "TOPRAK VE SU" konulu resim yarışmasında okulumuz öğrencisi Aynur TAŞATAN, Gaziantep il birincisi olarak Ankara´da düzenlenen ödül törenine katılmıştır.Öğrencimizi tebrik ediyor ve Başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencisi Efra KAYIRAN´a "Orman" konulu resim yarışmasında Gaziantep 3.´sü olması nedeniyle, İl Orman Müdürü okulumuzu ziyaret ederek öğrencimize tebriklerini ve hediyesini takdim etmiştir.